• EUSES - Campus de Salt
  • EUSES - Formació de qualitat
  • EUSES - Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE)
  • EUSES - Grau en Fisioteràpia
  • EUSES - Centre adscrit a la UdG

Deu alumnes d'EUSES, en la Montserrat Skyrace

Lunes, 16 Marzo 2015

montserratsky

Tutelats per Sebastián Fidalgo, del centre Cenit i membre d'EUSES Alumni, una desena d'estudiants del Grau en Fisioteràpia s'han desplaçat aquest cap de setmana fins a Monistrol de Montserrat, on hi havia situada l'arribada de la Montserrat Skyrace, una exigent cursa de muntanya que constava d'un recorregut express de 15 quilòmetres i un altre de 25.

Els alumnes que van posar el gra de sorra amb la recuperació muscular dels esportistes amb tècniques de massoteràpia i estiraments van ser Jean Bernard Barrie, Fabien González, Eric Saint-Blancat, Anna Douart, Prudence Morgan Wood, Anna Rigau, Amanda Ràfols, Cristina Casanellas, Thomas Lemouzy i Xavi Angelats.

Dues alumnes de CAFE, Irene Prunell i Carla Guallar, participen a la Unirun 2015

Jueves, 12 Marzo 2015

ipcg2

Les alumnes del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport a EUSES Irene Prunell i Carla Guallar van participar a la Unirun 2015 que va tenir lloc el diumenge passat 8 de març a Barcelona. La Unirun és una prova atlètica que pretén fomentar nous reptes en l’atletisme universitari. Tenint com a referent la clàssica Regata Cambridge-Oxford, la competició anual de rem entre les prestigioses Universitats angleses, la Unirun vol implicar a les 12 Universitats Catalanes en una competició de cursa popular. El recorregut consta de 6.779 metres, la mateixa distància de la clàssica de rem anglesa.

Irene Prunell i Carla Guallar van completar la cursa amb un temps de 33 minuts i 47 segons. Això va significar el segon lloc en la categoria de dones de la UdG (sobre 23 participants); el 15è lloc en la classificació d'homes i dones de la UdG (sobre 48); la posició 97 en la classificció general femenina (sobre 997 corredores) i el lloc 763 en la classificació absoluta (sobre un total de 2.500 participants).

 

El professor d'EUSES Àlex Latinjak, en el Congrés de Psicologia de l'Esport a Varsòvia

Martes, 10 Marzo 2015

alex2

El doctor Àlex Latinjak, professor d'EUSES i coordinador de mobilitat i recerca del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, va participar en el Congrés de Psicologia i de l'Esport que es va celebrar els dies 6 i 7 de març en el Centre Olímpic de Polònia, a Varsòvia. El doctor Latinjak va ser el presentador principal de la temàtica "l'autoparla en l'esport", que va aplegar més de 300 assistents entre psicòlegs de l'esport, entrenadors i esportistes.

 

Estudies a EUSES? Gaudeix d'un 2x1 al Black Music Festival i d'un 25% de descompte en dos espectacles al Teatre de Salt

Lunes, 09 Marzo 2015

Els estudiants dels graus en Fisioteràpia i en CAFE d'EUSES es poden beneficiar d'una campanya de promoció de descomptes per a universitaris que ha engegat l'Oficina de Promoció de la Ciutat de Salt. Es tracta d'un 2x1 en els dos concerts del Black Music Festival que encara estan programats a la Mirona (el dissabte 14 de març a les 22 hores: Ely Paper Boy Red Trio + Flamingo Tours i el dissabte 21 de març a les 22 hores: Fundación Tony Manero) i d'un 25% de descompte en un espectacle al Teatre de Salt (el dissabte 14 de març, a les 18 hores o les 22 hores: l'Idiota). En ambdós casos, les places són limitades. Per tenir-hi accés, podeu accedir a l'enllaç que trobareu a la part inferior de la notícia i registrar-se. Els primers que arribin es beneficiaran de les promocions.

Estudiants de Fisioteràpia i de CAFE d'EUSES, en la 3a edició de la Jornada de l’Esport Femení

Domingo, 08 Marzo 2015

dona1

L’Escola Universitària de la Salut i de l’Esport va col·laborar, una vegada més, en la Jornada de l’Esport Femení que aquest passat cap de setmana ha arribat a la seva tercera edició amb activitats ben diverses en diferents indrets de la ciutat. En l'esdeveniment hi han participat alumnes tant del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport com del Grau en Fisioteràpia.

 

EUSES recupera els esportistes en la Pedratosca, a la Bisbal

Domingo, 08 Marzo 2015

pedratosca3

Sis estudiants de tercer curs del Grau en Fisioteràpia (Aitziber Palacio, Paula Pérez, Gianni Carpinelli, Rosa Font, Sergi Parals i Prudence Morgan-Wood) s’han desplaçat aquest cap de setmana a la Bisbal, on ha tingut lloc una nova edició de la Pedratosca, una cursa de muntanya pel massís de les Gavarres on els participants han pogut triar entre dues distàncies (una de 13 quilòmetres i una altra de 26). Tutelats per la fisioterapeuta d’EUSES Alumni Berta Mora, els futurs fisioterapeutes es van ubicar a l’arribada, on van realitzar tècniques de recuperació muscular (bàsicament massatges i estiraments) als esportistes que així ho van demanar al final de la prova.

Pere Gratacós, professor d'EUSES, amplia competències en l'organigrama esportiu del Barça

Miércoles, 04 Marzo 2015

peregratacos

Pere Gratacós, que a l'Escola Universitària de la Salut i de l'Esport imparteix l'especialitat de Futbol dins l'assignatura d'Esports d'Equip 1 als alumnes de segon curs de CAFE, ha ampliat les seves competències en l'organigrama esportiu del FC Barcelona. Gratacós manté el càrrec de Director de Relacions Institucionals de Futbol dins l'entitat blaugrana, però ha irromput amb força en l'organigrama esportiu després del canvi estructural que es va produir fa unes setmanes arran de la destitució d'Andoni Zubizarreta.

La tercera edició de les Sessions d'Actuació Clínica a EUSES, en marxa

Lunes, 02 Marzo 2015

01sacreduida

Les Sessions d'Actuació Clínica d'EUSES arriben enguany a la seva tercera edició amb un nou rècord d'inscrits (més de 100 persones) que des d'avui i fins a mitjans del mes de maig seran sotmesos a un seguiment per part dels alumnes de segon curs del Grau en Fisioteràpia, els quals estaran tutelats en tot moment pels professors Ismael Martí (director del grau), Aida Cadellans i Mariano Gacto. Es calcula que durant els tres propers mesos, els alumnes del grau realitzaran més de 2.000 sessions de fisioteràpia.

Cartes de Bruna Cina i Marco Mirabella, alumnes italians de CAFE que han fet un Erasmus a EUSES

Lunes, 23 Febrero 2015

erasmus1.JPG

Els estudiants italians Bruna Cina i Marco Mirabella han enviat una carta a EUSES explicant la seva experiència en el semestre que han estat realitzant un Erasmus a Girona del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. Tant Cina com Mirabella destaquen que ha estat una vivència molt recomanable i fan un elogi de la qualitat docent i del mètode d'ensenyament  que han trobat en l'Escola Universitària de la Salut i de l'Esport.

 

 

Nodrida presència de futurs estudiants dels graus en Fisioteràpia i en CAFE a la jornada de portes obertes a EUSES

Viernes, 20 Febrero 2015

jpo02.JPG

L'Escola Universitària de la Salut i de l'Esport ha celebrat la jornada de portes obertes amb una nodrida representació d'estudiants que s'han interessat per cursar els estudis del Grau en Fisioteràpia i del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport a EUSES durant el curs acadèmic 2015/16.

EUSES-UdG i ENTI-UB impulsen el primer Grau Interuniversitari en Fisioteràpia

Miércoles, 18 Febrero 2015

salt_installacions_11

L’Escola Universitària de la Salut i de l’Esport,  centre adscrit a la Universitat de Girona, presentarà aquest cap de setmana, coincidint amb la jornada de portes obertes de divendres i dissabte al Campus de Salt, el primer Grau Interuniversitari en Fisioteràpia, que es posarà en marxa a partir del curs acadèmic 2015/16. EUSES inicia aquest nou projecte conjuntament amb l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI), centre adscrit a la Universitat de Barcelona.

EUSES ja és un espai cardioprotegit

Lunes, 09 Febrero 2015

desfri1

L'Escola Universitària de la Salut i de l'Esport s'ha equipat amb un Desfibril·lador Extern Semiautomàtic (DESA) i ja és un espai cardioprotegit i amb capacitat per atendre una possible situació d'aturada cardíaca i poder salvar una vida. Tot el professorat d'EUSES (tant del Grau en Fisioteràpia com del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport) així com el Personal Administratiu i de Serveis (PAS) ha realitzat un curs de formació i d'utilització del DESA i està preparat per reaccionar davant una situació d'aturada cardíaca. També han rebut la mateixa formació els alumnes del Grau en CAFE i del cicle de Tècnic Mitjà en Emergències Sanitàries.

La taxa d'ocupació dels Fisioterapeutes sortits d'EUSES és d'un 98,2%

Miércoles, 21 Enero 2015

salt_installacions_12

L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) ha elaborat un estudi sobre la inserció laboral de la població titulada de les universitats catalanes a partir d'una enquesta, realitzada el primer trimestre de l'any 2014, on han participat els diplomats de la promoció del 2009 de totes les universitats públiques i privades de Catalunya. Les conclusions de l'informe determinen que la taxa d'ocupació dels diplomats en Fisioteràpia (encara no eren graduats) a tot Catalunya l'any 2009 és un 85,7%, però si agafem la mostra dels diplomats sortits de l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES), el percentatge d'ocupació s'enfila fins al 98,2%.